Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

Introduktion

Når du besøger min website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredje parter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode, som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se mere her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websiten ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredje parter. Disse cookies kan du gennemgå, fravælge og/eller acceptere når du først besøger KASA-living.dk. Hvis du ønsker at fjerne og/eller ændre disse, så kan dette gøres her.


Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min website indsamles og behandles en række informationer. Det sker f.eks. når/hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, dér registrerer du dig som bruger eller abonnent, samt øvrige brug af services eller ved at du foretager køb via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: fornavn, efternavn, adresse, postnr., by, land, telefon og e-mail. Det er de mest nødvendige oplysninger, for at vi kan kommunikere med dig i forbindelse med din henvendelse, køb og levering af dine varer.


Sikkerhed

Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.


Periode for opbevaring

Personoplysningerne registreres hos KASA-living.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredje parter i det omfang, at disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredje parter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Jeg samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Videregivelse af dine personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kasa-living.dk Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Dataansvarlig

Karina A. S. Drabsch

Telefon: 9391 4122
E-mail: info@kasa-living.dk 


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

KASA-living.dk
Telefon: 9391 4122
E-mail: info@kasa-living.dk
CVR nr.: 3701 2696