Om KASA Living by Karina

Velkommen til KASA Living

Et stemningsunivers og stedet for dig, der elsker og måske har brug for (som jeg har) at opbygge hyggelige miljøer omkring dig. KASA Living er for dig, som synes, at indretning ikke er ”bare lige”, og som synes, at den skal være særlig, unik og æstetisk – præcis som dig!

Jeg finder spændende unika produkter lokalt i Europa og gør dem tilgængelige for dig i Danmark. Det hele startede med julekuglerne, som jeg blev forelsket i. Herfra har universet udvidet sig lidt efter lidt.


KASA Livings
produkter skaber ro og aahhh følelser hos dig. Målet med KASA Living er at skabe hyggelige stemninger med meditative og stemningsfyldte unika brugskunst til dit hjem.

Min vision for KASA Living:

Hvorfor købe hos KASA Living?

Min grundideer med KASA Living er, at det skal være unikt at have disse produkter i dit hjem. For mig er det ikke unikt eller særligt, hvis du kan gå ind og finde eks. KASA Livings produkter hos din nabo! Derfor har jeg kun begrænsede partier af hvert produkt i mit sortiment.

Værdier for KASA Living

Passion:
At indrette, finde nye produkter, se nye muligheder, og dele med de få!

Moods:
Alt vi behøver er den rette stemning - spred kærlighed, ikke krig!

Fun:
Livet skal være sjovt – også på arbejdet!

Beautiful:
Omgiv dig med smukke ting - det er nødvendigt for sådan nogen som os – siger Æstetikeren!


Du er velkommen til at følge mig på min instagram profil @kasaliving.dk Her viser jeg dig, hvor nemt det er at mixe og sammensætte unika produkter, som går op i en højere enhed og skaber hyggelige stemninger. 

 

Kærlig hilsen