Historien bag

VELKOMMEN TIL DIT BOLIGUNIVERS, KASA Living by Karina

Jeg hedder Karina.
Tak fordi du kigger forbi KASA Living by Karina.

Det er her du finder unikke produkter, som du i lang tid har ledt efter.... Måske endda uden at vide det!

Unikt interiør, du ikke finder hos din nabo

Min superpower er at skabe stemninger og sammensætte unikke produkter, der opfylder netop dit ønske til et energifyldt rum, med fordybelse og inspiration - ja, faktisk til hvilken som helst stemning du trives og har det bedst i.

Alle produkter, du ser her på webshoppen, er håndplukket og købt i Europa. Min store drøm er, at samtlige produkter er produceret på vores breddegrader. Jeg køber altid så lokalt som muligt, hvilket betyder, at hver dag jeg går på arbejde, kommer jeg et skridt tættere på drømmen om (endnu flere) bæredygtige produkter til dig og en grøn klode til vores børn.

Jeg er iværksætter med store drømme, som jeg udfolder i udlandet, hvor jeg bor og går på opdagelse efter nye fund til dig og din bolig.

Faktisk kan jeg slet ikke lade være!

... Det gik for alvor op for mig i sommeren 2018, da jeg flyttede med min udstationerede mand til NATO's hovedkvarter i øst. Jeg har altid arbejdet, og jeg ELSKER at arbejde! - Så dét at gå hjemme var ikke lige mig. Heldigvis gav det mig muligheden for at forfølge en gammel boligdrøm, som jeg i dag, med stolthed kalder KASA Living by Karina.

Balsam for sjælen

Uanset hvor jeg har været i livet, har jeg ALTID bygget stilleben og hyggelige rum. Jeg kan ganske enkelt ikke lade være, for jeg har et stort behov for at skue noget kønt.

Mentalt har jeg brug for rum, som giver mig et pusterum, ro og mental velvære. Det er som balsam for sjælen.

Har du det også sådan?

Hvis svaret er "ja", så er du landet det helt rigtige sted. Jeg hjælper dig med at gøre dit hjem til et spejl af dig og din unikke personlighed.

Og så betyder god kundeservice RIGTIG meget for mig. Jeg gør mit bedste for at levere en personlig og engagerede service til dig.

Tjek ind fra tid til anden og se OM jeg har fundet nye spændende produkter, som du måske går og savner.


Vil du vide mere om mig?

Som du måske allerede har gættet, så elsker jeg at researche og se mulighederne i nye produkter. Derudover giver det mig et kæmpe energiboost at interagere med mennesker på tværs af kultur, landegrænser og sprogbarrierer. Det bliver livet kun sjovere af!

Jeg er vild med...

Du må gerne kalde mig globetrotter. Jeg har nemlig...


Til sidst vil jeg sige et STORT TAK til dem, som har gjort denne drøm muligt for mig:

  1.  Min dejlige mand og 2 fantastiske drenge - for den evige støtte, opbakning og forståelse 
  2. Min skønne veninde Ann-Christine BB, for vores mange lange snakke om iværksætteri, det grafiske design, mulighederne og drømmene og alt det andet
  3. Min fantastiske webdesigner Caroline SANDDRU som med sin stilsikre hånd, har fået lavet den smukkeste og mest æstetiske website 
  4. PEDA Fotografia - Marysia som har fundet smukke sider i mig, jeg ikke troede fandtes - af hjertet tak
  5. De skønne iværksætter netværk jeg har befærdet mig i, ingen nævnt ingen glemt - tak for sparring, støtte og nærværet!
  6. Og sidst men ikke mindst til dig, der investerer i dig selv, din bolig og dit mentale velvære ved at lægge varer i kurven her hos KASA Living by Karina. Uden dig var dette ikke muligt.

 

Kærlig hilsen