Handelsbetingelser, reklamation og fortrydelsesret

 

Betaling


Betaling med kort, MobilPay og kontanter

KASA-Living.dk modtager følgende betalinger:


Den nye dobbeltgodkendelse – din ekstra sikkerhed på nettet

Siden den 1. januar har du oplevet, at der på www.kasa-living.dk og andre webshops i DK kræves ekstra godkendelse i forbindelse med kortbetalinger på beløb fra kr. 225 og opefter. 

Dette er for at beskytte dit kort mod misbrug. Jeg har lavet en lille guide til dig her, som jeg håber, at du kan bruge: 

1) Hav dit Nem-id klar første gang
2) Du skal gå ind her https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite 
3) Klik på "Næste" og følg vejledningen

Så opretter du dit betalingskort, laver en kode og når du så skal handle online fremover, får du en sms-kode, der skal indtastes sammen med dit kodeord. 

KASA Living modtager Bankoverførsler og PayPal. Beløbet trækkes fra dit kort, når varen afsendes. Korthandel hos KASA Living er gebyrfrit for dig. 

KASA Living bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

KASA Livings priser er i DKK og er inkl. moms.

KASA Living sender alle ordre indenfor en uge, fra Holland til Danmark. Forvent lidt over en uges tid mht. leveringen.


Netbank

Du kan efter aftale overføre via netbank til min konto i Nordea, venligst notere dit fakturanummer:

Reg.nr. 1904
Kontonr. 6296631726 

Ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.


På messer kan der bruges Mobilepay

Efter forudgående aftale kan der overføres til MobilePay, husk at skriv dit fakturanummer i tekstfeltet.


Køb af flere varer

Bestiller du flere varer på en ordre, og skulle enkelte af dem være udsolgt, så vil din ordre blive sendt samlet, når alle produkter er på lageret igen. Vi vil være i tæt dialog og forventningsafstemme.

Fortrydelsesret


Almindelig fortrydelsesret 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos KASA Living. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelsen af din vare/r.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@kasa-living.dk. I din meddelelse skal du tydeligt gøre mig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen på posthuset uden samtidig at give mig en tydelig meddelelse om dette. I det tilfælde vil en eventuel fragtomkostning blive fratrukket beløbet, der tilbageføres til dig!


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på én ordre. Vær opmærksom på, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Var din ordre fremsendt fragtfrit, og betyder returneringen at dit køb at det ikke længere opfylder kriterierne for fragtfri forsendelse, så bliver fragtomkostningen modregnet det beløb, der tilbagebetales! 


Returnering

Du skal sende din ordre retur til mig indenfor kort tid og senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at returnere dit køb. Du afholder omkostningerne i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen, indtil varen leveres hos KASA Living by Karina.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefaler vi, at varen returneres i den originale emballage. 


Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til KASA Living tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vialle betalinger modtaget fra dig, med undtagelse af leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi tilbagebetaler på den anvendte betalings transaktion ved købets indgåelse, medmindre vi har lavet en ny aftale på skrift.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Da jeg pt. er igang med den logistiske planlægning, så vil vi være i dialog om hvor til varen skal sendes til.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.


Det overordnet ønske med KASA Living er at samle på glade kunder. Har du spørgsmål, så mail os gerne før bestilling.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation og vare-returnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:


Kasa-living.dk har virksomheds adresse hos:

Ejer af KASA Living by Karina er: Karina Drabsch jeg kan kontaktes på:

info@kasa-living.dk
Tlf. 9391 4122

Da jeg bor i udlandet (Maastricht, Holland), så er det lidt en case by case løsning, indtil at jeg finder en mere permanent løsning i DK.

Virksomhedsadresse er:

KASA Living By Karina
C/O Lene Munkbøl
Tolstrupvej 10
4330 Hvalsø

CVR. nr. 37723797


Forbehold for udsolgte varer

Vi tager forbehold for udsolgte varer. Da der kun er et begrænset lager af mine unikke varer, så kan du godt komme ud for, at en given vare i mellemtiden er blevet udsolgt. Kan varen ikke genskaffes, vil vi vil annullere din ordre. I disse et tilfælde vil du altid få en besked fra os på mailen.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos KASA Living og vil blive opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige hos KASA Living er ejer Karina Drabsch. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har jeg pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Kontakt os på info@kasa-living.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@kasa-living.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

  

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1/10-2021.